Health Action Overseas - Romania

Str. Agricultori nr. 66, ap. 1, sector 2, 021493 Bucuresti, Romania
Tel: +40 (0)21 320 30 68
office@hao.org.ro

Pentru o viata buna - Idei din Tara lui Andrei

Descriere proiect

Prezentul proiect incurajeaza implicarea persoanelor vulnerabile din punct de vedere social în viaţa comunităţii, creşterea activismului comunitar în rândul acestora si creşterea încrederii în capacitatea de a găsi soluţii la problemele cu care se confruntă.

Proiectul isi propune sa dezvolte comunitatea din Campusul Social Henry Coanda prin constituirea si formarea unor grupuri de initiativa.

Vor fi selectate 20 de persoane resursa (cate 1-2 persoane din fiecare modul locativ) care vor fi instruite sa identifice si sa priotitizeze nevoile sociale ale comunitatii, sa organizeze si sa implementeze activitati comunitare in Campusul Social Henry Coanda.

Aceştia vor fi învăţaţi să înţeleagă, să acţioneze şi să-şi rezolve problemele urmând o succesiune de paşi, timp în care dobândesc cunoştinţele, abilităţile, valorile şi convingerile necesare pentru a deveni actori ai propriei schimbări.

Procesul are ca finalitate o distribuire echitabilă a resurselor şi o restabilire a legăturilor de solidaritate în comunitate, determinând: nevoi comune, participare, parteneriat, incredere şi respect, cunoaştere, atitudini proactive faţă de propria existenţă, solidaritate, dialog, creativitate/originalitate.

Obiective

Scopul proiectului este dezvoltarea comunitatii din Campusul Social Henry Coanda.

Obiectivul 1- Dezvoltarea unui grup de initiativa si acţiune la nivelul comunitatii Campusului social Henry Coanda din

Constanta

Obiectivul 2 - Furnizarea de programe de formare pentru membri grupului de initiativa comunitara si pentru membri comunitatii Campusului social Henry Coanda din Constanta.

Obiectivul 3- Elaborarea si implementarea planurilor de acţiune comunitara la nivelul Campusului social Henry Coanda.

Durată implementare

12 luni

 

Proiect sponsorizat de Fundatia PACT cu sustinerea financiara a OMV Petrom in cadrul programului de finantare 'Idei din Tara lui Andrei'.

News

In partnership with the Local Authority Social Services Department in Constanta, FVB are...
This is our 20th year  in Romania and we seen some amazing success stories; in addition to...
Items: 34 - 35 of 35
<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12